Welke websites kun je in de gaten houden?

Ik ben allang niet meer op zoek naar nieuwe ideeën of tools om uit te proberen. Het gaat mij vooral om het activeren van leerlingen, een krachtige werkomgeving neerzetten  met goede en praktische werkvormen. Elke keer een nieuwe werkvorm is voor leerlingen  niet prettig. Toch loont het de moeite om af en toe eens te checken of er iets ‘nieuws’ is. En dan maar weer de creativiteit de vrije loop laten om te bedenken hoe ik ervoor kan zorgen dat ik de leerling activeer, ipv mijzelf! 🙂

Ook fijn om een wetenschappelijke onderbouwing te vinden bij hetgeen je doet (of wilt gaan doen)

Mijn favorieten:

  • https://didactiefonline.nl/blog
  • Vernieuwenderwijs, lees de artikelen

Shuffle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *