Over mij

linkedin-logo-ios-7-interface-symbool_318-33633

Hoi, mijn naam is Marije Hoek-Kemna. Sinds juni 2017 werk ik als Adviseur Educatieve Technologie. Daarvoor heb ik 10 jaar als docent Verpleegkunde op een ROC gewerkt en zeer geïnteresseerd naar de mogelijkheden van ICT in de klas. Ik was altijd bezig met de vraag; “Hoe creëer je met digitale didactiek een krachtige leeromgeving?”  Ik verzorg o.a. workshops en cursussen  “Activerende digitale werkvormen” voor docenten.

Na zo’n workshop of cursus kreeg ik regelmatig de vraag waar docenten alle voorbeelden terug konden vinden, daarom heb ik deze website gemaakt. Op deze pagina bevindt zich een verzameling van veel tools en werkvormen. Ik vind het belangrijk om na te denken over wat je wilt bereiken met je leerlingen en hoe je aan dit doel kunt werken. Pas daarna kies je een werkvorm en tool.

Heb je behoefte aan ideeën hoe je educatieve technologie op een activerende manier kunt inzetten in de les, of wil je weten hoe jij je lesdoel kunt behalen door gebruik te maken van educatieve technologie dan nodig ik je graag uit in mijn workshops of bekijk de voorbeelden op deze site!

Veel succes en plezier! Marije